info@boumasportengroen.nl

Bouma Sport & Groen B.V. is uw totaal partner voor het realiseren, renoveren en onderhouden van alle buitensportaccommodaties. Wij zijn bereid met u mee te denken over de uit te voeren werkzaamheden om tot een zo optimaal mogelijk speelveld te komen, met de ter beschikking staande middelen.

Previous slide
Next slide

Een Rijke Geschiedenis

In 1972 begonnen Jan en Hans Bouma met wat nu Bouma Sport & Groen is. Als getrouwd stel begonnen zij als Rekreatieburo Bouma. Erkend Hoveniers en Cultuurtechnisch bedrijf.

In het begin van de jaren 90 is er een compagnon bijgekomen, Jan van der Schuur. Midden jaren 90 verslechterde de gezondheid van Jan Bouma en heeft Jan van der Schuur het bedrijf overgenomen. Jan van der Schuur is overleden in het jaar 2000. Mark Bijkerk was destijds al in dienst (2000) en stond van 2002 tot 2024 aan het roer. Vanaf medio 2021 is zoon Robbin van Jan van der Schuur ook werkzaam in het bedrijf. Robbin heeft vanaf 1 januari 2024 op zijn beurt weer het stokje overgenomen van Mark Bijkerk en is nu directeur van Bouma Sport & Groen.

Bouma Sport & Groen is inmiddels uitgegroeid tot 20 medewerkers. Op het gebied van aanleg en sportterreinen en hovenierswerkzaamheden heeft Bouma Sport & Groen alles tegenwoordig in huis. Wij gebruiken onze jarenlange ervaring om professioneel werk te leveren, en wij gebruiken onze rijke geschiedenis om onze toekomst te vormen. Als bedrijf is Bouma Sport & Groen veel gegroeid in zijn tijd en blijft het nog steeds groeien. Elke dag werken wij hard om onze klanten niet alleen tevreden te stellen maar ook om hun verwachtingen te overtreffen.